Сучасний підхід до організації харчування в медичних закладах
11 жовтня 2024 року у ДУ «Національний науковий центр хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова НАМН України»
проходитиме майстер-клас «Сучасний підхід до організації харчування в медичних закладах» з акредитацією EBAC.
Запрошуємо молодших спеціалістів з медичною освітою та спеціалістів з вищою немедичною освітою, які працюють в закладах охорони здоров’я за тематичним напрямком.
Під час майстер-класу Ви зможете отримати комплексні знання щодо:
- основ організації харчування у медичному закладі
- специфіки дієтичного харчування при різних захворюваннях
- розробки меню відповідно до сучасних стандартів
- адаптації меню до потреб пацієнтів
- впровадження інновацій в організацію харчування.
Більше інформації за посиланням:
https://www.surgery.org.ua/News/Details/4a2992c9-caaf-4428-93a0-42cdf885bef8