Сучасний підхід до організації харчування в медичних закладах

9 Жовтня 9:36

11 жовтня 2024 року у ДУ «Національний науковий центр хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова НАМН України»

проходитиме майстер-клас «Сучасний підхід до організації харчування в медичних закладах» з акредитацією EBAC.

Запрошуємо молодших спеціалістів з медичною освітою та спеціалістів з вищою немедичною освітою, які працюють в закладах охорони здоров’я за тематичним напрямком.

Під час майстер-класу Ви зможете отримати комплексні знання щодо:

  • основ організації харчування у медичному закладі
  • специфіки дієтичного харчування при різних захворюваннях
  • розробки меню відповідно до сучасних стандартів
  • адаптації меню до потреб пацієнтів
  • впровадження інновацій в організацію харчування.

Більше інформації за посиланням:

https://www.surgery.org.ua/News/Details/4a2992c9-caaf-4428-93a0-42cdf885bef8